“Tinguj pasionesh” në teatrin Migjeni

“Tinguj pasionesh” në teatrin Migjeni

Traditat e muzikës së lehtë dhe popullore vijojnë të ruhen dhe përcillen me fanatizëm tek brezi i ri duke dëshmuar dashurinë që dhuron kënga Shkodrane.

No Comments

Post A Comment