Takim në Velipojë, qeveria suport dhe garanci absolute programit të Keti Bazhdarit

Kryeministri Edi Rama sëbashku me kryetarin e Kuvendit Ilir Meta, ju rikthyen edhe njëherë Shkodrës për t’i dhënë suport dhe garanci absolute programit të Keti Bazhdarit dhe stafit të Bashkisë së madhe në Shkoder si dhe një mesazh të fuqishëm qytetarëve të Shkodres për këtë moment historik që ndan të shkuarën shterpë nga e ardhmja e sigurtë.

No Comments

Post A Comment