Takim me artistet dhe ministren e kultures Mirela Kumbaro

Si gjithnjë takimi me artistët dhe me përfaqësuesit më të lartë të qeverisjes qëndrore përbën një hap të rëndësishëm në krijimin e frymës bashkëpunuese dhe rritjen e bashkeveprimit në të mirë të zhvillimit dhe rritjes së përbashkët.

 

No Comments

Post A Comment