Press

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Në kuadër të promovimit të kulturës dhe traditave të qytetit të Shkodrës dhe me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Poezisë, e cila përkon me 21 marsin, ditën e pranverës, sot është shtuar një poezi më shumë në zemrat...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]14 marsi ishte nje nder ditet me te bukura kaluar mes te rinjve te mrekullueshem te Forumi Rinor per Shkodren CATI YOUTH, struktures me te re rinore te fondacionit Cati dhe qe u lancua pikerisht dje ne diten...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="yes" image_behavior="lightbox" number_of_columns="two" space_between_items="large" images="973,975,977,979,981" image_size="full"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Te dashur miq po ndaj me ju keto kujtime te disa nga momentet me emocionuese te jetes sime. Ne kete 22 dhjetor 2014 u permbush endrra e shume viteve, krijimi i fondacionit te bamiresise CATI (ALEANCA CIVILE-DREJT INTEGRITETIT)...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Pjese nga aktiviteti me femije nga qyteti i Shkodres, te cilet per fatin e keq te tyre kane humbur njerin prind. Kjo ne shume raste ka penguar qe kushtet e tyre jetike te jene njelloj si te bashkemoshatareve...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="yes" image_behavior="lightbox" number_of_columns="two" space_between_items="large" images="863,865,867,869,871,873,875,877,879,881,883,885,887,889,891,893,895" image_size="full"][/vc_column][/vc_row]...

Note: This page is a reproduction of the Hillary for America policy proposal on a fair tax system. Hillary Clinton believes that we need an economy that works for everyone, not just those at the top. But when it comes to taxes, too often the...