Press

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Dje me datë 14 qershor 2015 në ditën botërore të dhurimit të gjakut, znj. Keti Bazhdari sëbashku me anëtarë të stafit të saj u solidarizuan për të promovuar dhe mbështetur këtë akt sa human aq edhe civil, duke...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Traditat e muzikës së lehtë dhe popullore vijojnë të ruhen dhe përcillen me fanatizëm tek brezi i ri duke dëshmuar dashurinë që dhuron kënga Shkodrane.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="150px"][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no"...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Nisma "Mbështesim projektin tuaj" synon krijimin e traditave për aktivizimin e të rinjve në mënyrë që të nxitet veprimi pozitiv dhe altruist për të sjelle ndryshimin pozitiv në Shkodër. Promovimi i artistëve te rinj, rikonstruksion i fasadave të...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Vërtetë ka momente kur politika hesht. Janë ato momentet e magjishme kur shohim diellin në sytë e një fëmije, një dallëndyshe që kthehet në folenë e vet. Pushon bota e bie një qetësi, kur një qytetar që gjithë...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="yes" image_behavior="lightbox" number_of_columns="two" space_between_items="large" images="1203,1205,1207,1209,1211,1213,1215,1217,1219,1221" image_size="full"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Dita e Europes, dite e shpallur qe ne vitin 1950. Dite pa ngjyrime politike, ndaj ne sot zgjodhem ngjyren jeshile si nje ngjyre me afer Europes dhe fatkeqesisht, aktualisht, larg Shkodres. Xhiro me bicikleta ne akset kryesore, pervecse...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="yes" image_behavior="lightbox" number_of_columns="two" space_between_items="large" images="1153,1155,1157,1159,1161,1163,1165,1167,1169,1171,1173,1175" image_size="full"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Sot eshte dita e perkujtimit te gjithe atyre vajzave dhe djemve qe luftuan kunder cdo lloj pushtuesi dhe diktature. Keta heronj me sakrificen e tyre mbrojten integritetin e vendit dhe dhane jeten per liri. Lirija eshte e shenjte...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Dita boterore e librit festohet ne Shkoder ne nje organizim te realizuar fale CATI FONDATION, institucion ky i krijuar me perkushtim nga kandidatja per bashkine Shkoder Znj. Keti Bazhdari. Rendesia e librit, leximit dhe procesi i zhvillimit ne...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="yes" image_behavior="lightbox" number_of_columns="two" space_between_items="large" images="1063,1065,1067,1069,1071,1073,1075,1077" image_size="full"][/vc_column][/vc_row]...