Press

Një moment shumë i veçantë dhe emocionues për këtë vlerësim që unë po marr dhe që më bën të ndihem krenare dhe njëkohësisht e përulur në këtë moment të jetës time.   [gallery columns="4" size="large" link="file" masterslider="false" caption="false" skin="ms-skin-default" thumbs_align="bottom" thumbs="true" ids="1940,1930,1934,1950,1946,1944,1936,1938,1952,1948"]...

Si gjithnjë takimi me artistët dhe me përfaqësuesit më të lartë të qeverisjes qëndrore përbën një hap të rëndësishëm në krijimin e frymës bashkëpunuese dhe rritjen e bashkeveprimit në të mirë të zhvillimit dhe rritjes së përbashkët.   [gallery columns="4" size="large" link="file" ids="1902,1905,1907,1909,1911,1913,1915,1917,1919,1921,1923,1925"]...

Debati i stilit parlamentar britanik është një formë e zakonshme e debatit akademik. Ajo ka fituar mbështetje në Mbretërinë e Bashkuar, Irlandë, Kanada, Indi, Europë, Afrikë, Filipine, Australi, Zelandë të Re, Brazil dhe Shtetet e Bashkuara dhe është adoptuar edhe si stili zyrtar i Kampionatit...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]U përmbyll sot faza finale e "Laboratorit të Inovacionit 2.0", një platformë që mbështet me fonde dhe ekspertizë të rinjtë që kanë ide biznesi. Aplikuan mbi 100 të rinj me projektet e tyre, nga ku u zgjodhën 20...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Si lindin idetë? A mund të frymëzojmë të rinjtë shqiptarë për të qenë kreativ dhe sipërmarrës kurajozë? Krijuam platformën "Laboratori Inovacionit 2.0" për të shërbyer një model sfidues kundrejt klimës kaotike të të bërit biznes në tranzicion. Rrugëtimi...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Pa dëshirën për ndryshim smund të ketë inovacion, kreativitet apo incentiva për përmirësim. Diskutuam me studentët shkodranë se ata që përqafojnë që në fillim ndryshimin do kenë mundësinë të menaxhojnë ndryshimin e pashmangshëm. Prof. Dr. Agim Leka, me...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Kampionati Parlamentar Britanik 2016, organizuar nga The HIVE - Kosherja, me drejtues Z. Alban Nako, në bashkëpunim dhe me CATI Foundation pranë Qendrës për Hapje dhe Dialog (COD) @Kryeministria. Pata kënaqësinë të gjykoj debatin me temë: "Qeveria duhet...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Sot u prezantua Strategjia Kombëtare për Barazi Gjinore 2016 – 2020 nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, në prag të ditës ndërkombëtare për eliminimin e dhunës ndaj grave. Lançimi i Fushatës Shqiptare për Advokaci dhe Komunikim “Unë...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Kënaqësi e veçantë të shikoja të finalizuar, në librin me 3 vëllime “Opera”, kontributin disa vjeçar të muzikologut Ferid Bala, të marri jetë duke i dhuruar shoqërisë një thesar hulumtimesh mbi historinë e Operas Shqiptare ndër shekuj. Libri...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][qode_advanced_image_gallery type="masonry" enable_image_shadow="yes" number_of_columns="two" space_between_items="large" images="1346,1348,1350,1352,1354,1356,1358,1360,1362" image_size="full"][/vc_column][/vc_row]...