Press

Vërtetë keni filluar të mendoni se po ia hidhni me argumentimin së prapthi që po i bëni nenit 88 të rekomandimeve të Komisionit të Venecias? E zeza në të bardhë s’mund të shkruhej kurrsesi më qartë se aq. Kërkohej shumicë e cilësuar për të garantuar edhe...

“23, tetor, 1956, është një ditë që do jetojë përgjithmonë në memorien e njerëzve dhe kombeve të lira. Ishte një ditë kurajoje, vetëdijeje dhe triumfi. Asnjë tjetër ditë, qē nga fillim i historisë, nuk e ka treguar më qartë dëshirën e pashterrshme të njeriut për...