Momente solidariteti me “Motrat misionare te Nene Terezes”

Momente solidariteti me “Motrat misionare te Nene Terezes”

Sebashku me te rinjte e levizjes #Shkodradhuron dhe Sherbimin Social te Qarkut Shkoder organizuam kete event per te mbeshtetur ekonomikisht dhe shpirterisht, me rastin e festave te Krishtlindjes dhe Vitit te Ri, “Misionin e motrave te dashurise te Nene Terezes” te cilat prej vitesh me shume dedikim, sakrifice dhe perulje mbeshtesin shtresat me ne nevoje ne qarkun e Shkodres. Le te jete perkushtimi tyre shembull frymezimi per te gjithe ne!

No Comments

Post A Comment