Momente festive me femijet qe kane vetem nje prind

Momente festive me femijet qe kane vetem nje prind

Pjese nga aktiviteti me femije nga qyteti i Shkodres, te cilet per fatin e keq te tyre kane humbur njerin prind. Kjo ne shume raste ka penguar qe kushtet e tyre jetike te jene njelloj si te bashkemoshatareve te tyre, nisur nga kjo, por edhe fakti qe ky target grup mund te ishte dhe jashte vemendjes se institucioneve, menduam t’i ofrojme ca momente argetimi dhe dhurata per ta dhe familjet e tyre. #Shkodradhuron

No Comments

Post A Comment