DITA E EUROPES- KETI BAZHDARI &CATI YOUTH NE SHKODER ME BICIKLETA

DITA E EUROPES- KETI BAZHDARI &CATI YOUTH NE SHKODER ME BICIKLETA

Dita e Europes, dite e shpallur qe ne vitin 1950. Dite pa ngjyrime politike, ndaj ne sot zgjodhem ngjyren jeshile si nje ngjyre me afer Europes dhe fatkeqesisht, aktualisht, larg Shkodres. Xhiro me bicikleta ne akset kryesore, pervecse nje mundesi per tu njohur dhe prekur nga afer te gjithe problematiken qe shqeteson qytetaret, ishte dhe nje shenje per te terhequr vemendjen dhe per te sensibilizuar opinionin se levizja me biciklete eshte sa e shendetshme aq dhe efektive per shkak se redukton kohet, largon stresin e trafikut dhe ul ndotjen e ambjentit. Levizja me bicikleta ka qene gjithnje nje tradite e bukur ne Shkoder

No Comments

Post A Comment