DHURO GJAK, DHURO JETË

DHURO GJAK, DHURO JETË

Dje me datë 14 qershor 2015 në ditën botërore të dhurimit të gjakut, znj. Keti Bazhdari sëbashku me anëtarë të stafit të saj u solidarizuan për të promovuar dhe mbështetur këtë akt sa human aq edhe civil, duke dhuruar edhe vetë gjak. Kush dhuron gjak, dhuron jete.

No Comments

Post A Comment