Bashkëbisedim i të rinjëve dhe intelektualëve në ditëlindje të PS, Shkoder, 2013

Bashkebisedim i ngroht mes miqsh duke fsjijuar nje mbremje te bukur dhe biseda mjaft produktive.

No Comments

Post A Comment