Aspekti turistik i maleve të Dukagjinit

Dukagjini është një nga atraksionet turistike më të bukurat në Shqipëri. Gjithmon vizitat e mia në këtë zonë të mrekullueshme më japin energji dhe frymëzimin e duhur për të vazhduar përpara me çfarë do lloj sfide që unë kam marrë përsipër gjatë jetës sime.

 

No Comments

Post A Comment