Momente nga e perditshmja e Ketit

Kampionati Parlamentar Britanik 2016

Debati i stilit parlamentar britanik është një formë e zakonshme e debatit akademik…

Lexo më shumë

Takim me artistet dhe ministren e kultures Mirela Kumbaro

Si gjithnjë takimi me artistët dhe me përfaqësuesit më të lartë të qeverisjes qëndrore përbën një hap të rëndësishëm në krijimin e frymës bashkëpunuese…

Lexo më shumë

Dorezohet titulli “Honoris Cause” Keti Bazhdarit, për kontributin në aplikimin e shkencave politike dhe ekonomike

Një moment shumë i veçantë dhe emocionues për këtë vlerësim që unë po marr dhe që më bën të ndihem krenare dhe njëkohësisht e përulur në këtë moment të jetës time.

Lexo më shumë

Takim ne Velipoje, qeveria suport dhe garanci absolute programit te Keti Bazhdarit

Kryeministri Edi Rama sëbashku me kryetarin e Kuvendit Ilir Meta, ju rikthyen edhe njëherë Shkodrës për t’i dhënë suport dhe garanci absolute programit të Keti Bazhdarit dhe stafit të Bashkisë së madhe në Shkoder si dhe një mesazh…

 

Lexo më shumë

Suporti i qeverisë përqëndrohet në Shkodër

Shkodra është lodhur me kandidatët partiakë, me 21 qershor fillon zgjidhja e problemeve të komunitetit. Alternativën tonë me qytetarët do e mbështesin të gjithë edhe demokratët…

Lexo më shumë

Aspekti turistik i maleve të Dukagjinit

Dukagjini është një nga atraksionet turistike më të bukurat në Shqipëri. Gjithmon vizitat e mia në këtë zonë të mrekullueshme më japin energji dhe…

Lexo më shumë

Prezantimi i programit nga Znj. Keti Bazhdari

Ky s’është programi im, ky është programi ynë, program për Shkodren, as i socialistëve, as i demokratëve, as i LSI, i atyre pa parti apo që votojnë apo nuk votojnë. Unë nuk jam këtu për t’i shpallur luftë nga një llogore politike një partie tjetër politike…

Lexo më shumë

Takim me pedagoget e Universitetit të Shkodres “Luigj Gurakuqi”

Konsultimet me grupet e interesit nga kandidatja për kryetare bashkie znj. Keti Bazhdari në prag të lançimit të programit elektoral me 22 maj, vazhduan me pedagogët e universitetit Luigj Gurakuqi të Shkodrës…

Lexo më shumë

Dita e dëshmorëve, në përkujtim të gjithë atyre që sakrifikuan për mbrojtjen e integritetit të vendit.

Sot eshte dita e perkujtimit te gjithe atyre vajzave dhe djemve qe luftuan kunder cdo lloj pushtuesi dhe diktature. Keta heronj me sakrificen e tyre mbrojten integritetin e vendit dhe dhane jeten per liri.

Lexo më shumë

Prezantimi zyrtar i kandidates Znj. Keti Bazhdari

Ne nje takim publik, mes nje rrethi qytetaresh, ne qender te qytetit te Shkodres, drejtuesit e mazhorances Edi Rama dhe Ilir Meta prezantuan zyrtarisht kandidaten per Shkodren znj. Keti Bazhdari. Shprehen besim te plote te fuqia transformuese e Keti Bazhdarit, te vizioni i saj, te puna me grupet e interesit, te deshira dhe pasioni per ti dhene nje te ardhme Shkodres me projekte konkrete per te ndryshuar realitetin e zymte…

Lexo më shumë

Takim me arsimtar duke konsultuar programin e zhvillimit arsimor

Keti Bazhdari, gjatë një takimi organizuar me grupet e interesit nga sistemi arsimor, diskutoi me mësuesit programin për zhvillimin e arsimit në Bashkinë e re. Në takimin ku ishin të pranishëm mesues drejtorë shkollash studiues e perfaqësues të kopshteve të qytetit u diskutuan problematikat reale…

Lexo më shumë

Takim me përfaqësues të shëndetësisë nga parësori dhe dytësori, në rritjen e standarteve sociale dhe ekonomike

Konsultimet me grupet e interesit nga kandidatja per kryetare bashkie Znj.Keti Bazhdari dhe stafi i saj per te terhequr mendime dhe ide per rritjen e standarteve sociale dhe ekonomike sollen ne mjediset e Grand Hotel Europa perfaqesine e mjekeve te Shkodres, nga paresori dhe dytesori si z. Gezim Galiqi dhe Artan Mesi, mjek te nderuar organizatore te ketij takimi…

Lexo më shumë

Takim me specialiste te sportit dhe sportiste ne konsultimet e zhvillimit te sportit ne qytetin e Shkodres

Shfrytëzimi i kapaciteteve për zhvillimin e sportit dhe edukimin e të rinjve duke e parë si një vlerë e shtuar e jetës sociale dhe ekonomike në Shkodër, ka qënë thelbi i takimit të organizuar mes kanditates per kryetare bashkie znj. Keti Bazhdari dhe stafit të saj me specialistët më me emër të sportit në Shkodër në vazhdën e konsultimeve me grupet e interesit për përfundimin e plotësimeve të programit elektoral…

Lexo më shumë

Takim me specialist nga fusha e turizmit në ciklin “Së bashku për të ardhmen e Shkodres”

Vijon cikli i takimeve “sëbashku projektojmë të ardhmen e Shkodrës” lançuar nga znj. Keti Bazhdari, kandidate për kryetare Bashkie në Shkodër dhe stafi i saj. Këto takime po zhvillohen me të gjitha grupet e interesit që ka në fokus pushteti lokal. Qëllimi i vetëm i këtij cikli takimesh është konsultimi me këto grupe i problematikave që shqetësojne ata dhe mënyres së zgjidhjes, në mënyre që të hartojmë një strategji realiste dhe adekuate…

Lexo më shumë

Takim me përfaqësues të bujqësisë, blegtorisë dhe agrobiznesit në kuader të konsultimit dhe hartimit të planit elektoral

Nisma “sëbashku projektojmë të ardhmen e Shkodrës”, lançuar nga znj. Bazhdari dhe stafi i saj, vijoi me takimin e tretë në kuadër të konsultimit dhe hartimit të programit elektotal për zgjedhjet vendore. Bujqësia, blegtoria dhe peshkimi ishin qëndra e diskutimeve mes specialistëve dhe drejtuesve të grupeve të interest, ku u dhanë ide thelbësore për programin tonë për Shkodrën…

Lexo më shumë

Takim me artist dhe ekspert të artit dhe trashigimisë kulturore, të cilët zënë një vend të rëndësishëm në hartimin e planit elektoral.

Ne vazhdën e nismës “sëbashku projektojmë të ardhmen e Shkodrës”, ndërrmarrë nga znj.Keti Bazhdari dhe stafi i saj, për të konsultuar dhe hartuar strategjinë e programit elektoral 2015 me shkodranët, një vend tejet të rëndesishëm zuri takimi me artistë dhe ekspertë të artit dhe trashëgimisë kulturore. Figura që kanë bërë histori në Shkodër dhanë mendime te vyera, që do jenë pjesë integrale dhe shumë e rëndësishme e programit tonë për Shkodren…

Lexo më shumë

Takim me shoqërinë civile dhe Ministren e Kultures Znj. Mirela Kumbaro për hartimin e programit elektoral

Sot, nisën takimet intensive për hartimin e programit elektoral për kandidaturën si kryetare e Bashkisë së Shkodrës. Takimet i hapëm me përfaqësues të shoqërisë civile. Jane 12 takime të planifikuara me grupe të ndryshme të interesit për të përfunduar së bashku programin për drejtimin e bashkisë në 4 vitet e ardhshme.

Lexo më shumë

Në mbështetje të “Rritjes së përfaqësimit të grave në vendimarrje”

Prane Hotel Tirana u mbajt takim celes ne kuadrin e projektit “RRITJA E PËRFAQËSIMIT TË GRAVE SHQIPTARE NË VENDIMARRJE”, organizuar nga QENDRA ALEANCA GJINORE, nen kujdesin e drejtores se kesaj qendre znj Mirela Arqimandriti, me mbeshtetjen e Qeveris…

Lexo më shumë

Vizitë në Beograd në konferencen për kooperimin Shqipëri – Serbi

 

Lexo më shumë

Momente festive nga fitorja e PS në Shkodër

Lexo më shumë

Në mbështetje të “Rilindjes”

Lexo më shumë

Në takim me gratë e Shkodrës për një Rilindje Kombëtare

 

Lexo më shumë

Bashkëbisedim i të rinjëve dhe intelektualëve në ditëlindje të PS, Shkoder, 2013

 

Lexo më shumë

Laboratori Inovacionit 2.0 – Takimi permbylles

U përmbyll sot faza finale e “Laboratorit të Inovacionit 2.0”, një platformë që mbështet me fonde dhe ekspertizë të rinjtë që kanë ide biznesi. Aplikuan mbi 100 të rinj me projektet e tyre, nga ku u zgjodhën 20 projektet më të mira për të garuar në fazën e fundit. CATI Foundation vendosi të krijojë programin e Laboratorit …

Lexo më shumë